Uusimmat kuvat

etutopeva
vipajatasetti
Kesy ja Vipa
Hääkyyti
Hääkyyti
Hääpari
Puiston kautta
Matka alkaa

Reston Vipa

Reston Vipa ruuna. Syntynyt 2006. Suomenhevonen.
Työhevonen, toinen puolisko meidän parivaljakosta. Todella rauhallinen, mutta tarvitaessa löytyy intoa ja vauhtia. Monipuolinen hevonen. Tulee toimeen kaikkien kanssa. Helppo käsitellä.

Tasetti Rok

Tasetti Rok tamma. Syntynyt 11.5.2016. Suomenhevonen. Kiltti ja monipuolinen. Tasetti tuli meille syksyllä 2020. Tasetti oppi äkkiä pariksi Vipalle valjakkoon ja toimii siinä hyvin. Kiva musta tamma. 

Etutopeva

Etutopeva ori. Syntynyt 12.6.2015. Suomenhevonen. Topi tuli meille tammikuussa 2022. Kesällä Topi voitti kahdet vetokisat ylivoimaisesti ja toiset niistä oli Valtakunnallinen Työmestaruus. Topi on rauhallinen hörisijä, toki löytyy orin räväkkyyttä, mutta kuuliainen ori. Hyvä käsitellä.  

Leonida

Leonida Kantakirjattu tamma, juoksusuunnalle. Syntynyt 2001.  Suomenhevonen. Rauhallinen, asiallinen käsitellä ja hyvää ajaa. Voitti valtakunnan työhevosmestaruuden ja Tuusniemellä puukeidas- vedot 2014. 

Rokki- Laakeri

Rokki- Laakeri ruuna . Syntynyt 2012. Suomenhevonen. Rauhallinen herra, asiallinen käsitellä. Kiltti. Monipuolinen työhevonen.

Sunna Frá Tyhjölä

Sunna frá Tyhjölä tamma. Syntynyt 2009. Islanninhevonen.
Kiltti, rauhallinen. Lasten oma ratsu. Reen edessä toimii hyvin. Karvamaasturi.

Myyty

Rajalan Emppo ori. Leonidan varsa. Syntynyt 19.6.2015 Suomenhevonen. Reipas jalkava varsa. Emposta on kasvanut komea nuori mies ja rauhallisesti suhtautuu tilanteeseen kuin tilanteeseen. Vanhojen ruunien komennossa. 
Raahaa kuva tähän

Iitan Korkkiruuvi ori. Leonidan varsa. Syntynyt 17.5.2020. Suomenhevonen. Reipas ja rohkea poika. Oppi kulkemaan trailerissa jo pienenä. Helppo varsa. Myytiin heti vieroituksesta. 

Vihreämmille niityille siirtyneet

Raahaa kuva tähän

Kuvateksti

Kesytyttö tamma. Hermerin Tytön varsa. Syntynyt 30.7.2019. Kunnon luupää, aidat eivät paljoa pidättele tätä neitiä jos siltä tuntuu. Muuten kiva tamma. Kesytytölle tuli paha kesäihottuma joten päätimme päästää kivuista, lopetettu 11.6.2023

Hermerin Tyttö

Hermerin Tyttö tamma. Syntynyt 1996. Kuollut 30.12.2021 Suomenhevonen.
Työhevonen. Luonteikas tamma. Kiltti ja asiallinen käsitellä. Eteenpäinpyrkivä. Mukava maastoratsu. Rakas Herkku, ikävä jäi.

Kesäjäbä

Kesäjäbä ori. Hermerin Tytön varsa. Syntynyt 2017. Kuollut 11.3.2019 Suomenhevonen. Syntyi jalat solmussa, mutta jalat suoristui hyvin. Utelias Jäbä, kiltti käsitellä. Tässä oli niin lupaava ajohevonen, mutta harmillinen onnettomuus vei Jäbän. 

Kesypoika

Kesypoika ruuna. Syntynyt 2008. Kuollut 7.7.2019. Suomenhevonen.
Työhevonen. Uusi pari Vipalle parivaljakkoon. Joutui aika nopeasti oikeisiin töihin. Hyvin oppi työt. Eteenpäin pyrkivä, oma kasvattimme. Hyvin samanlainen kuin emänsä. Kiltti käsitellä ja hoitaa. Kesystä on kasvanut todella hyvä työhevonen ja hoitaa homman kuin homman. Ison aukon jätti Kesypoika ja ikävä on edelleen.  

Valon Päivä

Valon Päivä tamma. Syntynyt 2005. Suomenhevonen. Kuollut 15.11.2014
Hassu turisija.

Toja

Toja. Kantakirjattu ori, työsuunnalle. Syntynyt 1998. Suomenhevonen. Kuollut 25.10.2013
Asiakas kyydityksissä rauhallinen, eikä hätkähdä mitään. Monipuolinen hevonen niin työ kuin harrastekäytössä. Kotona helppo käsitellä perheen pienempienkin. Hoitaa orin tehtävät herrasmiesmäisesti. Kiitos Toja, olit huippu työhevonen.

Virkun Tyttö

Virkun Tyttö tamma. Syntynyt 1994 kuollut 31.3.2013 Kantakirjattu työsuunnalle.
Meidän ensimmäinen työhevonen joka opetti meille kuinka hevosen kanssa tehdään töitä. Kiitos Virkku.

Reston Vipa

Kesypoika

Reston Vipa ja Kesypoika Vis a Vis vaunujen edessä.

Hermerin Tyttö parireen edessä, takana näkyy Kesypoika

Virkku ja Kesypoika perinteisessä heinänkorjuussa. Kesy on kasvamassa kärrien eteen.

Toja

Toja